Tancament del programa local per al Festival Drumbeat a Barcelona

De forma imminent, es tancarà el programa local per al Festival Drumbeat a Barcelona. Bàsicament, això representa la participació d’iniciatives locals o de grups del país durant els diferents actes que tindran lloc en aquest trobada internacional.
Cal recordar que, atès que és un festival, el format dels esdeveniments no serà el propi d’una classe magistral o d’una conferència, sinó que s’articularan diferents activitats i dinàmiques entre els mateixos participants. Per tal de facilitar-ho, els diferents projectes s’inscriuran inicialment en diferents camps d’interès, els quals s’enclavaran en uns espais físics que rebran el nom de tendes. Com a tall d’exemple, n’hi haurà una dedicada a la Viquipèdia i una altra sobre el vídeo obert.
Si algun dels projectes on col·laboreu s’inscriu dins d’alguna d’aquestes temàtiques, mirarem de facilitar que pugui encabir-s’hi juntament amb la resta d’iniciatives d’arreu del món. Si no esteu segur de com i on, podeu preguntar-ho directament a la llista de coordinació local.
Paral·lelament a les tendes ja establertes, també s’està confeccionat una altra on es pretén fer èmfasi en els projectes locals i enllaçar-ho amb l’entorn urbà que ens envoltarà.

Ara per ara, ja comptem amb la col·laboració confirmada dels companys de guifi.net, que ja ens han dit que ens obsequiaran amb el servei d’un node mòbil.

De ben segur que coneixeu algú que pugui compartir experiències similar amb altra gent que fa coses que «valen la pena» a altres països.

Foto de la trobada del dissabte 2 d’octubre a la galeria-cafè Cosmo. Vegeu els detalls del pla local.

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de Primera trobada Drumbeat a Barcelona (prefestival) « mozilla.cat on ::

    […] ja hem anunciat fa uns dies, des del comitè local de l’organització creiem que és una oportunitat inigualable per a […]