El Firefox 4 s’ajorna per al 2011


Com vam comentar l’altre dia, la setena versió beta del Firefox 4 s’està fent esperar més del normal: estava prevista per a mitjans setembre i demà ja serem a novembre. Això, fa que totes les versions que venien després també quedin tocades. De manera que veient que no es podrien complir els plaços que s’havien dit en un primer moment, Mike Beltzner va publicar a un grup de Google un nou full de ruta:

 • Firefox 4 beta 7: principis de novembre
 • Firefox 4 beta 8: 12 de novembre
 • Firefox 4 beta 9: 26 de novembre
 • Firefox 4 beta 10: 10 de desembre
 • Firefox 4 RC 1: principis del 2011

Malgrat que a priori això és una mala notícia, cal dir que s’ha fet molta feina per a aquesta setena beta, de manera que tots els usuaris que estan utilitzant les versions prèvies del Firefox 4 en pocs dies en veuran els resultats. Els qui (la majoria) estigueu utilitzant el Firefox 3.6, podreu veure un producte de gran qualitat i molt depurat d’errors quan us actualitzeu al Firefox 4.

Com sempre podeu consultar l’apartat «Properes versions» de la barra dreta del bloc per estar al dia dels propers llançaments de Mozilla.

Share Button

No responses yet

 1. jordi escrigué el :

  Crec que hi ha un error en la informació del full de ruta. On diu “Firefox 4 beta10:10 de novembre”, supose que s’estarà referint a desembre.

 2. aljullu escrigué el ::

  Efectivament, ha estat un error en picar-ho. Ja ho he arreglat, gràcies. 😉