L’Xmarks no desapareixerà

Fa poc més d’un mes des del web oficial de l’Xmarks van fer saber que a partir del 2011 el servei deixaria de ser operatiu. L’Xmarks és una extensió per als principals navegadors web que permet sincronitzar les adreces d’interès i l’historial. Respecte les alternatives, té l’avantatge que permet sincronitzar les preferències independentment del navegador de l’usuari, és a dir, podem sincronitzar un Firefox amb un Google Chrome, per exemple.

Per aquest motiu, la seva comunitat d’usuaris es va mobilitzar i va començar a fer pressió perquè l’Xmarks no desaparegués. Alguns usuaris fins i tot proposaven pagar pel servei que fins llavors era gratuït.

Finalment, des del bloc oficial de l’Xmarks han confirmat que una empresa els adquirirà, no se n’ha revel·lat el nom, només se sap que oferirà una versió gratuïta i una versió de pagament amb opcions extres.

Encara és d’hora per saber com acabarà la història, però sembla ser que podria tenir un final feliç.

Share Button