La beta del Firefox mòbil 4 incorpora una nova interfície i millores en el rendiment

Fa un mes es va publicar la primera versió beta del futur Firefox 4 per a dispositius mòbils; en aquell moment, malgrat que les opinions eren positives, tothom coincidia en dir que calia millorar el rendiment.

Després d’unes setmanes de feina s’ha intentat posar sol·lució a aquests problemes i s’ha presentat la segona actualització de la beta, que a més inclou les següents novetats:

  • S’han fet diversos canvis a la interfície: els colors passen a ser una mica més clars i s’afegeixen diversos efectes visuals per millorar l’aparença.

  • La instal·lació en sistemes Android ocupa un 60% menys d’espai al dispositiu: passant de 43 MB a 17.
  • Han incorporat un botó per a donar l’opinió (igual que el que tenen les betes del Firefox 4 per a PC) i un nou sistema per a poder avisar de fallades en el programa més fàcilment.

  • Han afegit una opció de desfer el tancament d’una pestanya.
  • S’ha millorat notablement la velocitat: les pàgines carreguen un 40% més ràpid, el rendiment de JavaScript ha millorat un 25% i s’ha millorat el renderitzatge de textos.

Des de Mozilla ja diuen quins són els propers passos: continuar millorant el rendiment i la velocitat del navegador, fer més fàcil el desenvolupament de complements, afegir acceleració gràfica per a maquinari, compatibilitat amb els vídeos en HTML 5…

Share Button

No responses yet

  1. Pau escrigué el ::

    L’he provada i he pogut comprovar la millora de rendiment. Funciona força més suau. Encara li queda una miquiua de tota manera per millorar. Però realment van pel bon camí!

    PREGUNTA: Com porteu la traducció? Hem sembla que podria ajudar a fer-la.