Mozilla publica una nova actualització del Firefox 4 beta

El Firefox 4 ha fet un altre pas endavant de cara a assolir la versió final el més aviat possible. Mozilla ha publicat la novena actualització de la beta, que incorpora algunes novetats interessants:

  1. Al Windows Vista i 7 les pestanyes es mostren a la barra de títol. Fins ara les pestanyes es mostraven  a sota aquesta barra, cosa que feia que hi hagués molt espai desaprofitat. Cal dir que aquest comportament només hi és quan la finestra està maximitzada, ja que quan no ho està, la barra de títol és important per poder moure la finestra per l’escriptori.
  2. S’ha canviat la manera com s’emmagatzemaven les dades de les adreces d’interès i l’historial. Això bàsicament millora la velocitat de diverses tasques com fer aparèixer les propostes de la barra d’ubicació, aplicar els colors d’enllaç visitat o enllaç no visitat quan obrim una pàgina, fer una cerca a l’historial, iniciar el navegador… En total, aquest canvi ha permès sol·lucionar 47 errors, 29 dels quals bloquejadors. Podeu trobar-ne més informació al bloc de Shawn Wilsher.
  3. També s’han fet millores en la manera com treballa el motor de JavaScript, cosa que també repercuteix en un millor rendiment i velocitat. En podeu llegir més al bloc d’Andreas Gal.

En aquestes darreres actualitzacions, la feina es concentra sobretot en corregir errors que han quedat pendents, és per això que no veiem cap gran novetat.

Encara no hi ha data oficial per al Firefox 4 però els desenvolupadors estan treballant de valent per tancar el centenar d’errors bloquejadors que encara resten oberts. La intenció seria publicar la primera Release Candidate aquest febrer.

firefox 4.0b9

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de Tweets that mention Mozilla publica una nova actualització del Firefox 4 beta « mozilla.cat -- Topsy.com on ::

    […] This post was mentioned on Twitter by Toni Hermoso Pulido. Toni Hermoso Pulido said: ♺ @mozillacat: #Mozilla publica una nova actualització del #Firefox 4 beta… http://bit.ly/hH4ZRd […]