El Camino publica la primera alfa de la versió 2.1 amb una barra d’ubicació intel·ligent

Des del novembre del 2009 teníem a la nostra disposició el Camino 2.0, un navegador que utilitza el mateix motor de renderitzat que el Firefox però que està totalment adaptat a sistemes Mac OS amb l’objectiu d’oferir la màxima compatibilitat amb aquest sistema.

La propera versió serà la 2.1 i la seva vida ja ha començat, malgrat que de moment només sigui en forma d’una versió alfa. De moment s’han inclòs novetats força interessants, com una barra d’ubicació semblant a la del Firefox que ofereix propostes basant-se en l’historial i les adreces d’interès, o la possibilitat d’inhabilitar els connectors fàcilment.

També s’han fet petits canvis, com la possibilitat d’amagar la barra d’estat, navegació fora de línia o millores en els certificats d’error.

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de Tweets that mention El Camino publica la primera alfa de la versió 2.1 amb una barra d’ubicació intel·ligent « mozilla.cat -- Topsy.com on ::

    […] This post was mentioned on Twitter by Mozilla en català, Mozilla en català. Mozilla en català said: El Camino publica la primera alfa de la versió 2.1 amb una barra d’ubicació intel·ligent http://bit.ly/fC4xY4 […]