Nova actualització del Firefox 4 beta que soluciona centenars d’errors

El Firefox 4 ja s’apropa a la versió final. Avui s’ha publicat la desena, i en principi penúltima, actualització de la versió beta.

Com que ja estem a la recta final, no hi ha cap gran canvi que es pugui apreciar a simple vista. Les millores radiquen en un menor consum de memòria, una millor integració amb els controladors de la targeta gràfica i més estabilitat del connector Flash a sistemes Mac OS. En total, són uns 500 errors.

En aquests últims dies de desenvolupament, des de Mozilla demanen a tots els usuaris que provin el Firefox 4 i que avisin de tots els errors que trobin, l’objectiu és publicar el navegador tant estable com sigui possible.

A partir d’ara, com hem dit, toca esperar una beta més per d’aquí dues o tres setmanes i després les Release Candidate. Si som optimistes, en un mes ja podríem tenir la versió final del Firefox 4 per baixar.

firefox 4.0b10

Share Button