El Firefox 4 beta per a mòbils s’actualitza un altre cop i millora, encara més, la velocitat

La versió per a Android i Maemo del Firefox 4 s’ha actualitzat incorporant una substancial millora en el rendiment i la velocitat: ara és més ràpid en fer zoom i desplaçar-se per la pàgina que estem mirant, més ràpid en iniciar i en processar pàgines amb JavaScript; alhora que és més estable.

Com que ja es troba a les darreres etapes de desenvolupament, les feines se centren en millorar el rendiment i la resposta del programa.

Des de Mozilla es convida a tots els desenvolupadors d’extensions a desenvolupar-ne, també, per al Firefox per a mòbils. Cal recordar que tant el Firefox 4 per a mòbils com el Firefox 4 per a PC permetran, per primer cop, instal·lar extensions que no requereixen reiniciar el navegador.

Share Button