El Firefox 4 beta millora la interfície per a l’Ubuntu i ja està a punt per publicar la Release Candidate

Sembla que el final s’apropa i la dotzena actualització de la beta del Firefox 4 serà l’última abans de les Release Candidates (aquelles versions abans de les finals que no inclouen novetats, sinó que només serveixen per a corregir errors).

Amb aquesta nova actualització s’han incorporat novetats bastant signficatives tenint en compte el punt del procés en què ens trobem:

 • El Firefox 4 per a l’Ubuntu ha millorat la seva interfície de manera que ara llueix bastant més integrat amb l’escriptori alhora que s’assembla més a les maquetes inicials. Vegeu la captura de l’inici de l’article per veure com és ara el Firefox 4 a l’Ubuntu.
 • L’adreça on apunta un enllaç ara se’ns mostra a la part inferior esquerra de la pàgina, enlloc de mostrar-se a la barra d’ubicació.
 • Des de les preferències ara es pot escollir si volem que a la barra de tasques del Windows 7 ens apareguin totes les pestanyes o no.

  Amb l’opció desactivada (per defecte):

  Amb l’opció activada:
 • S’ha millorat el rendiment mentre mirem contingut del Flash.
 • També s’ha millorat, en general, el comportament de tots els connectors amb acceleració per maquinari habilitada.

En total s’han corregit centenars d’errors que milloren la velocitat, el rendiment i l’estabilitat. Si tot va bé, la propera versió del Firefox 4 ja serà la Release Candidate i hauria d’aparèixer a principis del mes vinent.

firefox 4.0b12

Share Button

No responses yet

 1. Pingback de Recull – Meego per tablets, Firefox4, Samarreta d’ubuntu… | GNULinux.cat on ::

  […] El Firefox4 millora la interfície per a GNU/Linux i ja està preparat per presentar la release candidate. […]