El Firefox 4 ja arriba a la fase de Release Candidate

El llarg trajecte que ha fet Mozilla per publicar el Firefox 4 està a punt d’acabar: fa pocs ides van llançar la primera Release Candidate, és a dir, una versió que ja es podria considerar final però que encara se li dóna alguns dies de marge perquè s’intenti trobar tots els possibles errors que fins ara hagin passat desapercebuts.

És per aquest motiu que des de Mozilla demanen ara, encara amb més insistència que abans, que tothom qui trobi algun error els alerti.

Ja des de l’anterior versió beta, han corregit un total de 226 errors, així que la feina va a bon ritme. Depenent dels errors que es trobin ara, el Firefox 4 es publicarà més aviat o més tard; el que està clar és que ja només és qüestió de dies o setmanes.

Per als qui vulgueu fer el pas ara i actualitzar-vos ja, potser us interessarà saber que quasi un 30% de les extensions encara no s’han actualitzat per funcionar amb el Firefox 4. Tot i que sempre es pot “forçar” un complement perquè funcioni amb l’Add-on Compatibility Reporter.

Com a curiositats, des de la primera beta que es va publicar s’han corregit fins un total de 8000 bugs (que inclouen errors i millores) i el Firefox 4 de moment ja està en més de 70 llengües diferents, entre elles el català.

Per últim, us recomanem una pàgina web que ha preparat Mozilla i que mostra les novetats de les noves tecnologies web com l’HTML 5 i el CSS 3.

firefox 4.0rc1

Share Button