Ja s’ha publicat la segona Release Candidate del Firefox 4 i la versió final arribarà el dia 22

Fa un parell de dies es va publicar la segona Release Candidate del Firefox 4.

Els canvis que aporta són els següents: s’ha actualitzat la llista negra de pàgines perilloses, s’han actualitzat més d’una vintena de traduccions i s’ha afegit la traducció en vietnamita, de manera que el Firefox 4 ja està en 83 llengües!

firefox 4.0rc2

Paral·lelament a tot això s’ha fet saber que la versió final del Firefox 4 es publicarà, si no hi ha cap problema d’última hora, el dimarts 22.

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de Firefox 3.6.16, 3.5.18 i SeaMonkey 2.0.13 « mozilla.cat on ::

    […] En concret estem parlant del Firefox 3.6.16, el 3.5.18 i el SeaMonkey 2.0.13. Les tres actualitzacions fan el mateix: actualitzen la llista negra de pàgines insegures que utilitzen un certificat HTTPS invàlid. El Firefox 4 també va rebre aquesta actualització amb la Release Candidate 2. […]