El Firefox 4 també vol conquerir el mercat dels navegadors per a mòbils

Fa pocs dies era el Firefox 4 per a ordinadors i ara s’ha publicat el Firefox 4 per a dispositius mòbils.

És compatible amb els sistemes Android i Maemo i permet sincronitzar les adreces d’interès, historial, etc. amb el Firefox del PC. També destaca per una interfície novedosa, que permet veure la pàgina a pantalla completa i accedir a la interfície només fent lliscar un dit per sobre la pantalla. Com bon deixeble del Firefox per a PC, el Firefox per a mòbils permet instal·lar-hi complements.

Tot això combinat amb les novetats que ja portava el Firefox 4 per a PC, com són la compatibilitat amb l’HTML5 i les CSS3, un millor rendiment i més velocitat en obrir pàgines…

Quan us baixeu el Firefox 4 per a mòbils des de Firefox.cat (o des de l’Android Market) us convidem a visitar l’aplicació Spark (espurna) que ha desenvolupat Mozilla per “il·luminar el món” amb el nou Firefox 4 per a mòbils.

Share Button