El govern dels Estats Units demana a Mozilla retirar una extensió i Mozilla hi posa pegues

Aquests últims mesos el govern dels Estats Units ha estat tancant dominis de diversos llocs web que infringien els drets d’autor. Malgrat tancar els dominis de les pàgines, aquestes podien continuar en línia amb un altre domini (és a dir, una altra adreça).

Vist això, un desenvolupador que no té res a veure amb Mozilla va crear el MafiaaFire Redirector, una extensió per al Firefox que detecta quan escrius l’adreça d’un domini que s’ha tancat i et redirigeix a la nova adreça. Aquesta extensió no va agradar al govern dels Estats Units, que es va posar en contacte amb Mozilla per demanar-los que retiressin i bloquegessin el complement.

Des de Mozilla han respost a la petició dient que, o els faciliten alguna demostració que l’extensió és il·legal, o no veuen cap motiu per haver-la de retirar. Així demanen al govern dels Estats Units que els subministri alguna sentència judicial que demostri que el que fa l’extensio és il·legal i que Mozilla està obligada a bloquejar-la.

Share Button

No responses yet

 1. Dimas escrigué el ::

  +1 per Mozilla!

 2. Pingback de El govern dels Estats Units demana a Mozilla retirar una extensió i Mozilla hi posa pegues // la tafanera on ::

  […] El govern dels Estats Units demana a Mozilla retirar una extensió i Mozilla hi posa pegues http://www.mozilla.cat/2011/05/06/el-govern-dels-estats-units-deman…  per mqlb fa 6 segons […]

 3. BennyBeat escrigué el :

  +1 també per Mozilla!!!
  On ha quedat la neutralitat de la xarxa, que era el propòsit amb el que es suposa es va crear Internet?