El Firefox 6 portarà incorporat el Plugin Check

Fa uns mesos Mozilla va llançar la pàgina Plugin Check que permetia verificar si teníem els connectors actualitzats a l’última versió.

Un connector que no està actualitzat, és un greu problema de seguretat per al nostre ordinador alhora que pot provocar problemes de rendiment al navegador. És per això que és importantíssim tenir-los tots a la darrera versió.

Per fer les coses més fàcils per als usuaris –que segur que la majoria no coneixen aquesta eina–, el gestor de complements del Firefox portarà incorporada aquesta funcionalitat en forma d’un enllaç a la part superior de la pestanya de connectors.

Malgrat que pràcticament ja està implementat, el desenvolupament del Firefox 5 està en una fase massa avançada per afegir-hi novetats així, de manera que ens haurem d’esperar al Firefox 6 per veure-ho.

Share Button