Seguint el Firefox 5, arriba el Thunderbird 5

El Thunderbird, el gestor de correu electrònic de Mozilla, no ha tingut versió 4, això s’ha fet per anivellar el número de versió del Firefox amb el del Thunderbird, que també se sumarà a la nova política de publicació de versions de Mozilla.

Les novetats de la versió 5 són les següents:

  • Major velocitat en l’inici i durant l’ús del programa.
  • Està basat en el motor Gecko 5, el mateix que utilitza el Firefox.
  • Nou gestor de complements.
  • Les pestanyes es poden reordenar i moure a diferents finestres.
  • Millores en el tema per a Windows Vista i 7.

A més a més, cal apuntar que el Thunderbird ha passat en mans de la Fundació Mozilla, després d’haver estat durant uns anys en una fundació subsidiària anomenada Mozilla Messaging. D’aquesta manera serà més fàcil que el desenvolupament del Firefox i el del Thunderbird vagin al mateix ritme.

thunderbird 5.0

Share Button