Les animacions en moure pestanyes arribaran, com a molt d’hora, amb el Firefox 8

El Firefox 4 va incloure animacions en obrir i tancar pestanyes. És un canvi que a simple vista potser no s’aprecia però que dóna una sensació de lleugeresa al navegador. Des de llavors, la vista està enfocada en les animacions en moure les pestanyes. S’hi està treballant des de fa temps, però com que hi ha molts casos diferents a tenir en compte (es pot moure una pestanya dins d’una finestra, moure pestanyes entre finestres, treure pestanyes d’una finestra per crear-ne una de nova…) la feina s’ha allargat uns quants mesos.

Ara sembla que hi ha un pedaç que ja s’apropa als objectius marcats, el podeu veure en el vídeo de l’inici. Malgrat que encara falten alguns detalls per polir i una fase de proves que permeti detectar tots els errors que hi hagi, el resultat llueix molt bé. Com que el Firefox 7 ja està a fase Aurora (el Firefox 6 està a fase beta), aquest pedaç no s’aplicaria fins al Firefox 8, previst per al 8 de novembre.

Share Button

No responses yet

  1. Dimas escrigué el ::

    Jo també seguia aquest bug de fa temps, a veure si li deixen llençar-lo d’una vegada.. 🙂