OneLiner, un complement per fer la interfície encara més minimalista

Ha sortit un nou producte de Mozilla Labs, es diu OneLiner i està basat en un projecte anterior anomenat LessChrome HD. Consisteix en fer la interfície del Firefox el més minimalista possible, de manera que quedi tant d’espai com sigui possible per a la pàgina en sí.

El que fa realment és fusionar la barra d’eines i la barra de pestanyes, fer les icones petites, eliminar la barra de cerca (a canvi incorpora un botó amb una lupa per anar al cercador de la pàgina inicial del Firefox) i eliminar els botons d’anar endavant i endarrera quan no siguin operatius.

L’extensió és molt interessant per a pantalles petites com les dels ultraportàtils, tot i això encara s’ha de polir una miqueta. Per exemple, es troba a faltar poder personalitzar la interfície (situant els botons allà on vulguem nosaltres) com es fa normalment.

i dimecres, depen de l’hora q vingueu, tamb ve una noia
Share Button