Ajudeu Mozilla enviant dades del rendiment del vostre Firefox

El Firefox 6 ha introduït El Firefox 7 introduirà una nova característica per què la gent pugui ajudar Mozilla en el desenvolupament del Firefox sense haver de fer pràcticament res.

Es tracta d’enviar dades sobre el rendiment del navegador en el nostre ordinador a Mozilla perquè puguin estudiar millor com funciona el Firefox “en viu” i intentar millorar els punts on la cosa no va bé. Per als desenvolupadors, és molt interessant tenir la informació del rendiment de milions de Firefox en situacions d’ús quotidià.

L’opció ve desactivada per defecte, per això és tant important que tothom qui vulgui l’activi. Per fer-ho només hem d’anar a Eines i Opcions a Windows o Edita i Preferències a Linux, obrir la pestanya Avançat i marcar l’opció Tramet informació del rendiment. Tota la informació enviada és anònima.

Actualitzat: Com molts heu dit als comentaris, el Firefox 6 no porta aquesta novetat, sinó que vindrà amb la següent versió: el Firefox 7. Moltes gràcies a tots els que ens heu alertat de l’error.

Share Button

No responses yet

 1. aniol escrigué el ::

  A mi no m’apareix: http://i.imgur.com/kQ7RH.png

 2. Agustí Esparducer Segura escrigué el ::

  A mi tampoc

 3. Miquel escrigué el :

  Ni a mi

 4. Pau escrigué el ::

  A mi tampoc…

 5. aljullu escrigué el ::

  Teniu raó, a la font hi havia l’error i jo he estat tant burro de no comprovar-ho. És una novetat del Firefox 7 i no del Firefox 6. Arreglo l’article i gràcies a tots per avisar! 🙂