Wallflower, una extensió que permet eliminar tots els botons per compartir al Facebook i al Google+

Amb l’auge de les xarxes socials s’ha posat de moda que tots els llocs web incorporin botons per compartir directament els seus continguts a les xarxes socials. Des del punt de vista dels administradors web, això és molt útil perquè provoca que més gent comparteixi el contingut i, per tant, més gent hi arribi.

Des del punt de vista dels usuaris, pot ser que ens siguin útils o no. Si tu ets un d’aquells usuaris que mai utilitza aquests botons, estàs de sort. Un desenvolupador de Mozilla ha creat una petita extensió que el que fa és eliminar els botons per compartir del Facebook i del Google+.

I no només es tracta d’amagar-los, sinó de no carregar-los, de manera que ens estalviem memòria i CPU.

L’extensió es diu Wallflower i es pot instal·lar sense reiniciar.

Share Button