Apareixen les primeres imatges de l’aspecte del Firefox per a tablets

El Firefox ja té versió per a PC i telèfons Android i Maemo, en un futur no gaire llunyà també tindrà una versió per a tablets Android.

No hi ha data de llançament, encara, però ja se n’han publicat les primeres imatges de com serà.

La interfície està basada en la de la versió per a mòbils, però comparteix molts elements amb la versió per a PC. Per exemple, podem veure que el botó d’anar enrere és més gran que el d’anar endavant (característica de la versió per a PC) i en canvi les pestanyes són al costat esquerre enlloc d’aparèixer a dalt (típic de la versió per a mòbils).

Tot i això, quan el tablet estigui en posició vertical, la barra de pestanyes s’amagarà i, en canvi, apareixerà un botó a la part superior per poder navegar entre les pestanyes.

També se sap que no hi haurà versió per a l’iPad, igual que no hi ha Firefox per a l’iPhone, tampoc. Això és així perquè les polítiques d’Apple no permeten distribuir a les seves plataformes navegadors que utilitzin un motor diferent al Webkit.

Per últim, els desenvolupadors de Mozilla animen a tothom qui tingui un tablet amb l’Android 3.0 a provar el Firefox i avisar de tots els errors que trobi.

més imatges

«Firefox for Tablets» — Ian Barlow

«El futuro de Firefox en tablets» — Mozilla Hispano

Share Button