Mozilla.cat al dia de la llibertat del programari 2011

Aquest dissabte 17 de setembre 2011 es celebrarà arreu del món  el Dia de la Llibertat del Programari 2011 (DLP). L’objectiu de la celebració és educar el públic de tot el món sobre els beneficis d’utilitzar programari lliure d’alta qualitat en educació, a les administracions, a casa i als negocis -en definitiva, a tot arreu! L’organització sense ànim de lucre Software Freedom International coordina el DLP en l’àmbit global, proveeix suport, regals i un punt de col·laboració, però els equips de voluntaris per tot el món organitzen els esdeveniments locals del DLP incidint en les respectives comunitats. A Catalunya la celebració l’organitza Caliu.

Enguany Mozilla.cat ha estat convidada a fer una presentació que tindrà lloc a les 3 de la tarda a l’auditori del Centre Cultural Can Fabra (c/ Segre 24-32 Barcelona).

Consulteu el programa al web del Caliu.

Share Button