El Firefox tindrà versions de llarga durada

Amb el Firefox 4 es va introduir el nou cicle de llançaments que comporta publicar una nova versió del Firefox cada sis setmanes. Malgrat que això té molts avantatges, també té alguns inconvenients i algunes empreses s’havien queixat que els era impossible actualitzar el programari dels seus ordinadors cada 6 setmanes.

És per aquest motiu que Mozilla ha pres la decisió de publicar cada set cicles de desenvolupament una versió de llarga durada que tindrà actualitzacions de seguretat durant vuit cicles (recordem que actualment les versions normals no tenen actualitzacions de seguretat sinó que exigeixen que l’usuari s’actualitzi a la nova versió).

El primer Firefox de llarga durada serà el Firefox 10, que es publicarà tot just demà. El següent serà el Firefox 17, 24…

Coincidint amb tot això, aquest abril acabaran les actualitzacions de seguretat per a la versió 3.6, de manera que si encara queda algú que no s’ha actualitzat, es recomana que ho faci.

«Delivering a Mozilla Firefox Extended Support Release» — The Mozilla Blog

Share Button