Mozilla fa un votació entre els usuaris per un nou nom per als Personas

Des de la versió 3.6 es poden instal·lar al Firefox uns temes lleugers sense necessitat de reiniciar: són els anomenats Personas que van venir per substituir els antics Temes, que eren pesats, necessitaven reiniciar el navegador en instal·lar-los i s’havien d’actualitzar per part del desenvolupador amb cada nova versió del Firefox.

El problema és que els usuaris que no estan molt familiaritzats amb el món del Firefox, la paraula Personas no els diu res, per això a Mozilla han decidit buscar un nom que representi millor què són. Per fer-ho han obert una enquesta on tothom pot votar amb les següents opcions (en anglès):

  • Backgrounds
  • Wallpapers
  • Skins
  • Themes
  • Altres

Tots aquells qui vulgueu participar ho podeu fer des d’aquesta pàgina fins el dia 8 de febrer.

Share Button