Ja hi ha nom per als Personas, ara es diuen Temes

Com vam comentar aquí, Mozilla va fer una enquesta oberta a tothom per decidir un nou nom per als Personas. El motiu era que consideraven que aquell nom no permetia als usuaris novells identificar què eren i per a què servien.

Finalment l’enquesta ha acabat i l’opció guanyadora ha estat Skins amb un 41% dels vots, malgrat això, han decidit no utilitzar aquesta paraula perquè va provocar algunes reaccions negatives pels múltiples significats que pot tenir, així que finalment s’han decidit per la que va quedar en segon posició: Themes (temes).

El fet d’escollir el nom de Temes, a més de no ser polèmic, permet que els usuaris notin la relació amb els temes antics (els que, a part del fons, canvien els botons de la interfície, el text…) i així l’usuari no haurà de preocupar-se per quina és la diferència entre els dos tipus. Tot i això, els antics Temes passaran a anomenar-se Temes complerts perquè quedi clar que canvien tota la interfície i no només la imatge de fons.

Share Button