Dos complements que ens ajudaran a millorar les nostres contrasenyes

Quan ens registrem a un lloc web hem d’utilitzar una contrasenya difícil de predir per algú que ens conegui (i que no ens conegui), ha de ser única per a aquell lloc i l’hem d’anar canviant sovint. Per al primer requisit ja fa temps vam comentar alguns trucs per escollir una bona contrasenya i avui us presentarem dues extensions que ens permetran solucionar els dos darrers.

La primera es diu Password Reuse Visualizer i ens mostra en forma de graf els llocs webs on estem registrats amb la mateixa contrasenya. De manera que si hi ha molts nodes connectats significa que tenim la mateixa contrasenya en massa webs.

La segona es diu Password Age Visualizer i el seu objectiu és mostrar-nos l’antiguitat de les contrasenyes i marcar-nos de color vermell les que fa més de 200 dies que no canviem.

Share Button