El Firefox per a mòbils amb ARMv6 apareixerà aquest 2012

Amb el llançament de la nova versió del Firefox per a mòbils alguns usuaris van quedar sorpresos de no poder-lo instal·lar en el seu dispositiu. El fet és que només funciona amb aparells que utilitzin un processador ARMv7; però encara hi ha molts models que utilitzen processadors ARMv6, una versió més antiga. Per sort, s’està treballant en fer-lo compatible amb els dispositius antics també.

Actualment, ja se’n poden trobar versions nightly a l’FTP de Mozilla, però com que són versions en desenvolupament no es recomana instal·lar-les si no sabem què fem. A més a més, el rendiment encara és una mica pobre.

Per sort, el desenvolupament va a bon ritme i les primeres versions beta podrien aparèixer d’aquí a menys d’un mes i, aquest 2012, ja hi hauria una versió final disponible a la Play Store de Google.

Share Button