Ja s’han baixat més de 3 mil milions de complements

Si fa poc més de dos anys es feia públic que s’havien superat els dos mil milions  de complements baixats avui ens toca celebrar que la xifra ja és de tres mil milions. Això significa una fita històrica que demostra la bona feina feta per Mozilla no només en crear una comunitat de més de 25000 desenvolupadors de complements sinó en difondre aquests complements entre els usuaris.

Aquests números compten només els complements baixats des del web oficial de Mozilla ja que els que es distribueixen per fonts externes no es poden controlar. Tampoc inclouen els temes.

Entre els complements més populars hi ha l’AdBlock Plus, el Firebug,  el NoScript, el Personas Plus i el Video DownloadHelper.

Recuperant un article del bloc de complements de Mozilla de l’any passat, observem que el 85% dels usuaris tenen instal·lat com a mínim un complement (excloent temes i alguns complements molt comuns).

També es deia que, de mitjana, un usuari normal té cinc complements instal·lats, tot i que la majoria en tenen tres o menys.

A continuació, us adjuntem la infografia en anglès maquetada per a l’ocasió:

Com a curiositat, recuperem els articles de Mozilla.cat de les anteriors fites:

Share Button