Mozilla Jam a la Garrotxa – Dissabte, 20 d’octubre

El dissabte 20 d’octubre serem a Olot (Garrotxa) per a participar a la ben coneguda Volcànica.cat ! El que farem allà és:

Començarem amb una introducció molt rapida de la nostra visió sobre el web, programari lliure i comunitat, com també enumerarem alguns reptes del món digital actual.  I, sobretot, les qüestions que emergeixen en el panorama mòbil d’avui en dia, tractant temes com ara la privadesa, la identitat o l’alfabetització web i la seva importància.

Després donarem  el tret de sortida al Design Jam, on es presentara un repte per resoldre. Aquest pot ser una webapp o una eina, un concepte, un joc etc. Els participants hauran de treballar conjuntament en grups, compartir els resultats i fer prototips. Si voleu aprendre més sobre com construir una app utilitzant tecnologies web obertes, com dissenyar una interfície que agradi a l’usuari o posar-vos al dia amb les darreres innovacions de Mozilla, us esperem allà!

Més detalls al web de la Volcanica.cat.

Share Button

No responses yet

  1. Francesc escrigué el :

    L’enllaç al web de la Volcànica no funciona. Hauria de ser

    http://www.volcanica.cat/