Vols col·laborar amb el bloc de Mozilla.cat?

L’univers de Mozilla va creixent dia rere dia. El que abans era poc més que el Firefox i el Thunderbird avui són multitud d’aplicacions, innombrables activitats i campanyes i, en resum, un nombre de notícies tant gran que se’ns fa difícil de poder-lo digerir i presentar-vos les notícies més interessants a través d’aquest bloc.

Per aquest motiu demanem l’ajuda de tots els qui cregueu que teniu capacitat suficient per escriure en un bloc com aquest i tingueu les ganes necessàries per a fer-ho.

Es tracta d’un projecte totalment voluntari: no rebreu res material a canvi, però sí el reconeixement de tota la comunitat Mozilla i la satisfacció de treballar en un grup de voluntaris amb l’objectiu de mantenir el web obert i en la nostra llengua.

La feina consistiria en escriure articles al bloc relacionats amb Mozilla, els seus productes (Firefox, Firefox OS, Thunderbird…) i els seus principis. La dedicació pot variar depenent de cada persona; estem oberts tant a qui vulgui dedicar-hi diverses hores setmanals com qui només pugui alguns minuts al mes.

Per a apuntar-vos-hi només cal que m’envieu un correu electrònic al correu aljullu[at]softcatala.cat i us donaré les explicacions pertinents.

Recordeu que podeu contribuir també a la traducció dels programes i webs de Mozilla des del projecte de Softcatalà o a la difusió del Firefox amb els nostres bàners.

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de Vols col·laborar amb el bloc de Mozilla.cat? // la tafanera on ::

    […] Vols col·laborar amb el bloc de Mozilla.cat? […]