Com eliminar adreces d’interès duplicades

Bookmark Duplicate Cleaner

Fa uns dies un usuari preguntava al Fòrum de Softcatalà com es podien eliminar adreces d’interès duplicades del Firefox.

El cert és que amb el Firefox 4 o posterior una adreça no es pot desar més d’una vegada com a adreça d’interès, però a les versions anteriors sí que es podia, i aquells qui utilitzem aquest navegador des de fa anys, podem tenir desenes d’adreces d’interès duplicades.

Per sol·lucionar-ho, podem utilitzar un complement anomenat Bookmark Duplicate Cleaner encara en fase de proves. L’únic que fa és instal·lar-nos una nova opció al menú que ens porta a una finestra com la que encapçala aquest article. Allà podem veure a l’esquerra una llista de les pàgines duplicades i a la dreta a totes les carpetes on tenim desada aquella adreça d’interès. Des d’allà fàcilment podem esborrar l’adreça o visitar la pàgina si no recordem quina és.

Share Button