3 consells per mantenir el Firefox amb un bon rendiment

Diuen, que es indispensable tenir un bona salut per estar en forma i tenir un cos a prova de bombes. Per tant, perquè no tindre el nostre navegador, les nostres venes per la web, també en bona forma?

A principi d’anys ens proposem objectius per mantenir el nostre cos amb una salut óptima, que a vegades s’assoleixen i d’altres no. En aquest article us proposem millorar la salut del vostre navegador, només pel fet d’aplicar-les estareu segurs que sí o sí funcionaran. No com el cas d’objectius per al nostre cos que a vegades poden resultar uns objectius inassolibles.

A continuació, us proposem tres senzills consells per optimitzar el rendiment al Firefox.

  1. Assegureu-vos que la vostra versió del Firefox es la més nova publicada. Per això, podeu consultar el següent web: “Com actualitzar el Firefox“, per veure si el navegador està actualitzat o bé realitzar proves de test de velocitat.
  2. És requisit, perquè no costa gaires minuts, realitzar una revisió de les extensions que esteu fent servir, per tal d’esborrar aquelles que ja no utilitzeu. En cas de que les torneu a necessitar en un altre moment, us les podreu tornar a baixar des del web de complements.
  3. Reviseu els vostres connectors (aquelles aplicacions fora del Firefox que us ajudaran a realitzar tasques bàsiques i indispensables per fer funcionar jocs, vídeos i animacions al navegador). No tant sols mantindreu el Firefox en funcionament sense problemes, sinó que a més li donareu una seguretat extra. Ho podeu fer des del verificador de complements.

Com heu vist, aquestes tres tasques ni comporten gaire temps ni són molt feixugues de realitzar, així que ja teniu un objectiu nou per a aquest any de cara al vostre navegador; ben fàcil de fer realitat i que permet aportar una seguretat extra al vostre ordinador.

Share Button