ZTE Mozilla. El primer telèfon amb Firefox OS del mercat?

zte-mozilla-firefox-os

El gegant xinès ZTE ha fet oficial que presentarà un telèfon amb Firefox OS el proper 25 de febrer a les 16h. al Mobile World Congress de Barcelona.

Aquest és el tercer mòbil que apareix amb Firefox Os després dels dos aparells de Geeksphone (Keon i Peack) destinats inicialment a desenvolupadors.

El telèfon, que es dirà ZTE Mozilla, ja compta amb el hashtag oficial #ZTEMozilla proporcionat per la mateixa ZTE per seguir totes les novetats.

Recordem que Firefox OS és la plataforma creada per Mozilla i Telefónica per oferir una alternativa lliure i oberta a Android, iOS i Windows Phone. És a dir, que els usuaris controlaran de forma sobirana les seves dades. A més a més, gràcies al seu baix cost, obrirà les portes de bat a bat als mòbils intel·ligents en els mercats emergents.

Aquesta notícia ofereix una bona perspectiva a la companyia de la guineu ja que ZTE farà el treball dur d’introduir-la entre Android i iOS al mercat asiàtic. Al mercat europeu i llatinoamericà Mozilla ja compta amb la col·laboració de Telefónica.

S’espera que la plataforma mòbil de Mozilla també arribi a tauletes properament. Estarem atents!

Share Button