Mozilla reconeguda com la empresa més fiable per la privacitat

Mozilla ha estat reconeguda com la empresa més fiable per la privacitat d’Internet segons el Ponemon Institute.

Fet un estudi, on es va enquestar a 100.000 consumidors dels EUA, Mozilla va ocupar el primer lloc d’Internet i mitjans socials com el més fiable. També ho va fer en la llista top 20 a nivell empresarial.

https://blog.mozilla.org/theden/files/2013/01/mosttrusstedcake.jpg

Aquesta és, sens dubte, una gran distinció i el producte d’una filosofia centrada en l’usuari implementada pels col·laboradors al projecte Mozilla en l’última dècada. Enginyers, dissenyadors d’interfícies, els responsables de seguretat i privacitat, etc. han fet milers de petites decisions en els últims anys que, en conjunt, han creat la confiança dels usuaris que reflecteix aquesta enquesta. Mozilla diu no buscaven aquest reconeixement ja que consideren la privacitat com un objectiu en si mateix, però igualment el valoren molt positivament donades totes les complexitats i matisos relacionats amb la privacitat i la seguretat en l’actualitat.

Els rànquings avui en dia tenen una altra implicació. En el món tecnològic, ens indiquen que encara s’han de fer moltes coses. Sens dubte ajuden a crear un continu esforç per crear un ambient més fiable de productes en línia que s’integren perfectament a la facilitat d’ús, la transparència i capacitat d’elecció. Entre tots ho hem d’aconseguir i unir els nostres esforços.

Share Button