Noves raons per utilitzar Firefox al teu Android

Firefox per Android

La versió 18.0.2 del Firefox per a Android ve carregada de noves característiques i millores. Entre les més destacades trobem una major rapidesa i més seguretat en la navegació.

La nova versió incorpora els suggeriments de cerca. És a dir, el Firefox per a Android analitza el què estàs escrivint i et suggereix termes que potser estàs buscant. Una pràctica funcionalitat que ofereix una major rapidesa en les teves cerques i que, al contrari de la penúltima versió, ja ve activada per defecte. Podeu conèixer més extensament els suggeriments de cerca al bloc de suport de Mozilla.

Per altra banda, la seguretat també es veu millorada amb una senzilla característica de protecció contra programari maliciós que ens envia un avís cada cop que visitem alguna web de dubtosa reputació. Amb aquesta característica podrem decidir prèviament si carreguem o no la pàgina web. Pràctic, no trobeu? Podeu conèixer més detalladament aquesta nova propietat al bloc de suport de Mozilla.

I és que qui no utilitza Firefox per Android és perquè no vol! Us deixem l’enllaç a la Google Play Store per si encara no el teniu!

Share Button