Amb tots vostès Mozilla Firefox OS MarketPlace

firefox-marketplace

Mozilla ha presentat a Barcelona el Marketplace per a Firefox OS, la botiga d’aplicacions que ens permetrà adquirir les aplicacions per al nostre telèfon intel·ligent Firefox OS.

Mozilla tenia preparades moltes sorpreses per al Mobile World Congress i aquesta era una d’elles. Marketplace per a Firefox OS és l’equivalent al que el Google Play i l’AppStore són a Android i iPhone respectivament, la botiga d’aplicacions del nou sistema operatiu per a mòbils de Mozilla.

Hi podem trobar aplicacions com AccuWeather, Airbnb, Box, Cut the Rope, Disney Mobile Games, EA games, Facebook, Nokia HERE, MTV Brasil, Pulse News, SoundCloud, SporTV, Terra, Time Out i Twitter entre d’altres. Com veieu, s’estrena amb un bon grapat d’aplicacions ja disponibles, nombre que augmentarà ràpidament gràcies a les facilitats que ofereix el poder programar en HTML5.

firefox_marketplace

Com en les altres botigues d’aplicacions, n’hi haurà de gratuïtes i n’hi haurà de pagament. Les aplicacions de pagament s’abonaran a través de les operadores mòbils. Com a novetat a destacar, la possibilitat de provar una aplicació abans d’adquirir-la.

Per a tots aquells que no podeu esperar a fer-hi un cop d’ull, podeu accedir a una vista prèvia a través d’Android amb el navegador Firefox Aurora. Qui s’anima?

Share Button