Amb la calor arribarà el primer mòbil amb Firefox OS

ZTE-Open-taronja

Telefònica ha confirmat que el ZTE Open serà el primer mòbil intel·ligent amb el sistema obert Firefox OS que es vendrà al mercat.

ZTE Open arribarà aquest estiu, de la mà de Telefònica, a l’estat espanyol, Veneçuela i Colòmbia i, segons diuen, a un preu molt competitiu. És un mòbil enfocat a joves i gent amb un pressupost ajustat que vulguin fer la transició d’un telèfon funcional a un mòbil intel·ligent.

El ZTE Open té un atractiu disseny, acabats en plàstic i un gruix de 12.5 mm. Compta amb una pantalla tàctil de 3,5 polzades, HVGA TFT, 256 MB de RAM i 512 MB ​​de ROM i una càmera de 3.2 megapíxels. És compatible amb Bluetooth 2.1, WiFi 802.11b/g/ny AGPS i té una bateria de 1200 mAh. Unes prestacions limitades, però segons asseguren els seus creadores, suficients per oferir una experiència satisfactòria.

ZTE-Open

Així doncs, haurem d’esperar fins l’estiu per poder gaudir del primer mòbil amb sistema completament obert. Estarem atents!

Share Button