Twitter anuncia aplicació oficial per Firefox OS i es negocia amb Whatsapp

Firefox OS, la plataforma mòbil sorgida de l’empenta de Mozilla i el recolzament de varies companyies de telefonia mòbil i de grans operadores, segueix sumant adhesions.

Aquest cop és el torn de la famosa xarxa social dels 140 caràcters. Des del bloc oficial de Twitter, Manuel Deschamps, enginyer de la companyia, ha anunciat la disponibilitat d’una aplicació oficial al Firefox Marketplace.

Segons paraules de Deschamps, l’aplicació serà molt semblant a la d’altres sistemes operatius. Comptarà amb la clàssica interfície amb els apartats “Inici”, “@Conecta’t”, “Desobreix”, “Jo” i els icones de cercar i piular. Una bona notícia per la plataforma, que ja compte amb el suport de Facebook i molt probablement d’Instagram.

twitter for firefox

A més a més, l’aplicació de Twitter tindrà suport per a una funció única anomenada “Web Activities”, permetent piular fotografies des d’altres aplicacions que també integrin “Web Activities”, sense la necessitat de sortir d’elles.

Pel que fa a Whatsapp, Mozilla ja està en converses amb la companyia de missatgeria instantània per realitzar una versió d’aquesta aplicació per Firefox OS. Veurem com encaixa aquest fet amb el suport de les grans operadores i Joyn, el seu sistema de missatgeria propi. Diuen les males llengües que ja hi han pressions perquè s’instal·li Joyn per defecte en els terminals.

Com sempre, haurem d’esperar que el temps ens doni la resposta. De moment celebrar que Firefox OS compti amb el suport de tantes i tan bones aplicacions.

 

Share Button