Explorer i Firefox augmenten lleugerament la seva quota de mercat i Chrome baixa

estadístiques febrer 2013 navegadors

Segons les estadístiques corresponents al mes de febrer revelades per la web NetMarketShare, els navegadors Internet Explorer i Mozilla Firefox augmenten lleugerament la seva quota de mercat (0,68% i 0,27% respectivament) mentre que Google Chrome cau un 1’21%.

 

Internet Explorer segueix liderant la llista en solitari amb un 55,82% del total, seguit de Firefox amb un 20,12%, de Chrome amb un 16,27% i de Safari i Opera amb un 5,42% i 1’82%.

 

Unes xifres que venen a confirmar la bona acollida d’Internet Explorer 10 entre els usuaris de Windows i la conseqüent davallada de Chrome. Firefox segueix la seva tònica, en mantenir-se entre el 19% i el 20% gràcies a la seva fidel comunitat d’usuaris. Safari creix més de mig punt en mig any, gràcies a les bones vendes de l’iPad i Opera que, amb el seu recent canvi a webkit, sembla que augmenti lleugerament.

 

Bones notícies per la comunitat Mozilla, que converteixen a Firefox com la primera alternativa en el mercat dels navegadors i que suposa complir l’objectiu de la Fundació, mantenir l’elecció i la innovació a Internet.

 

Share Button