Mozilla renova la seva imatge per Firefox OS

FIirefox osCom ja vam poder veure al passat Mobile World Congress de Barcelona, Mozilla ha volgut crear una nova imatge pel seu nou sistema operatiu.

Per reforçar la imatge de Firefox OS, Mozilla ha volgut actualitzar la seva tradicional guineu vermella amb un aspecte més àgil i dinàmic, més coincident amb el propòsit d’una web oberta i col·laborativa. Els creadors del nou disseny són l’agencia Wolff Olins.

La Guineu, com Firefox OS, és divertida i amistosa, solidaria i protectora, ràpida i potent. Sorprenentment ràpida, la Guineu no s’até a les regles. Està a tot arreu on tu necessites que sigui -un bon producte que potencia el teu món mòbil, encén la teva imaginació, et protegeix a tu i a la teva identitat, i sobrealimenta la teva vida. Lleugera, ràpida i àgil, la Guineu posa la llibertat a les teves mans.

Aquesta nova imatge serà la protagonista de la nova campanya de Mozilla, “Blaze Your Own Path“, que servirà per donar a conèixer el nou sistema operatiu.

Per cert, a mi m’agrada força. I a vosaltres?

 

 

 

Share Button