TowTruck, el projecte de Mozilla per portar la col·laboració en temps real a la web

Suposo que tots coneixeu Google Drive, l’aplicació de Google que ens permet emmagatzemar, compartir, parlar i editar documents en temps real amb altres usuaris. Una utilitat ideal per treballar amb altres persones com si estiguessin a la mateixa oficina. Doncs una cosa semblant porten entre mans els nois de Mozilla amb TowTruck.

El projecte, que es troba en fase alfa, ens permetrà portar la col·laboració en temps real a qualsevol pàgina web.

La implementació de TowTruck a qualsevol pàgina serà molt senzilla. Amb unes poques línies de codi s’inserirà un botó que quan el cliquem ens permetrà compartir qualsevol recurs amb els nostres amics o companys de feina.

Un cop els nostres amics o companys accedeixin a l’enllaç que hem compartit, s’establirà un pont entre sessions. Aquest pont ens permetrà veure el moviment del ratolí, el text que escriuen o els clics que realitzen els nostres companys entre d’altres funcions. A més a més, tindrem la possibilitat de comunicar-nos amb ells gràcies a un xat o via veu amb la tecnologia Web RTC.

Per tots aquells que vulguin provar una versió preliminar de TwoTruck, ja ho podeu fer des de la pàgina web que Mozilla ha destinat per aquest propòsit. Pinta bé no creieu?

TowTruck Alpha – From Mozilla Labs from Simon on Vimeo.

Share Button