Els mòbils de Geeksphone amb Firefox OS, disponibles per Sant Jordi

Keon i Peak, els primers mòbils amb Firefox OS del mercat

La companyia Geeksphone acaba d’anunciar que la setmana que ve ja estaran disponibles per enviar arreu del món els primers mòbils amb Firefox OS del mercat.

Keon i Peack, els dos models que posarà a la venda la companyia amb seu a Madrid des de la seva botiga electrònica, arriben amb uns preus i prestacions d’allò més interessants.

Keon, el model econòmic, disposa d’una pantalla 3.5” HVGA Multitouch, un processador Qualcomm S1 Cortex A5 a 1Ghz, 4 GB de memòria ROM + MicroSD, 512 MB de RAM, Wifi N, BT, Radio FM, GPS, i una bateria de 1580 mAh. El preu serà de 91€ més IVA.

Peak, el model més complet, arriba amb una pantalla 4,3” qHD IPS Multitouch,  un processador Qualcomm Snapdragon S4 DualCore a 1.2Ghz amb 4 GB de ROM + MicroSD, 512 MB de RAM, càmera principal de 8 MP i flash integrat, càmera frontal de 2 MP, Wifi N, BT, Radio FM, GPS, i una bateria de 1800 mAh. El preu de sortida són 149€ més IVA.

Felicitar a Geeksphone per ser la primera companyia en treure al mercat els primers mòbils amb Firefox OS. Una aposta valenta i que suposa una alenada d’aire fresc en el món de la comunicació mòbil.

Jo ja m’he reservat el meu. I tu?

Share Button

No responses yet

  1. Tonino escrigué el ::

    Uns preus molt interessants.
    Em temo que a aquest S.O li queda un llarguíssim camí per recórrer. Afortunadament, el fet d’estar en telèfons de gamma baixa fa que el perfil de usuari sigui menys exigent i tindran més temps per anar millorant.
    Els desitjo el millor.

  2. Marc Pareta Sendra escrigué el ::

    Moltíssimes gràcies Tonino per comentar! Tots esperem que tingui un llarg camí per endavant. De moment, va dirigit a països en vies de desenvolupament. La intenció és desbloquejar el ecosistema actual i oferir una alternativa.