Mòbils gratis per a desenvolupadors d’aplicacions Firefox OS

geeksphone

Ets desenvolupador d’aplicacions amb HTML5? Si? Doncs estàs d’enhorabona.

T’agradarà saber que Mozilla acaba d’anunciar a la pàgina Mozilla Hacks el seu nou programa per a desenvolupadors d’aplicacions anomenat Mòbils per a aplicacions Firefox OS (Phones for Apps for Firefox).

El programa va dirigit a tots aquells programadors que ja han programat per Chrome, webOS, Blacberry Webworks o qualsevol altre sistema operatiu. També per a tots aquells que ja hagin desenvolupat aplicacions per escriptori i ara les vulguin portar al mòbil.

No importa on resideixis. Siguis on siguis, si pots demostrar que tens una idea genial per a desenvolupar una aplicació i l’habilitat per crear-la, Mozilla t’enviarà gratis un dispositiu mòbil per desenvolupadors amb Firefox OS. Ideal per provar la teva aplicació en un dispositiu real.

No t’entretinguis. Pot ser una oportunitat única per donar a conèixer, de bon principi, la teva aplicació davant els milers d’usuaris finals d’Amèrica Llatina i del sud d’Europa que aquest estiu ja podran començar a gaudir del Firefox OS als seus mòbils. Sigues dels primers en compartir la teva aplicació al Marketplace.

Explica la teva aplicació. Si la proposta és acceptada, t’enviaran un flamant Keon Geeksphone a casa. No et distreguis que el programa es tancarà a finals de maig o quan la oferta de Keons s’esgoti.

Si tens una bona idea és el teu moment! Ànims!

Share Button