Com desactivar el nou gestor de baixades

Gestor de baixades antic al Firefox 21

La darrera actualització del Firefox portava com a novetat destacada un nou gestor de baixades que substituïa la finestra emergent de les versions anteriors per un nou panell desplegable.

El panell és útil perquè ens elimina una finestra alhora que és de fàcil accés i amb un cop d’ull ens permet veure quan queda perquè les baixades acabin, tot i això pot haver-hi algú que vulgui tornar al comportament que hi havia abans bé perquè la finestra li era més útil o bé perquè li agradava més i la troba a faltar.

Per sort, és fàcil activar-la des de les opcions avançades d’about:config. El que haurem de fer és cercar l’entrada browser.download.useToolkitUI i canviar el seu valor de falsetrue. A partir d’ara, quan fem clic al botó de baixades, en lloc de desplegar-nos el panell ens mostrarà la finestra.

Cal tenir en compte, però, que aquesta és una mesura temporal i, quan el Firefox incorpori el nou disseny de pestanyes conegut com Australis, deixarà de funcionar.

Share Button