Firefox per a Android inclou tipus de lletra de codi obert i millores en l’HTML5

Si ahir l’Albert ens explicava les novetats de la versio del Firefox per escriptori, avui us explicaré el més destacat de la nova versió per Android.

Firefox per a Android incorpora els tipus de lletra de codi obert Charis i Open Sans, unes tipografies que faciliten la lectura en el nostre dispositiu mòbil. Recordeu que la Web està feta pràcticament de text i de vegades llegir a les pantalles petites de les tauletes o els mòbils pot resultar difícil. Aquests nous tipus de lletra venen a substituir els tipus predeterminats disponibles a Android per facilitar una experiència de lectura a la web molt més nítida i atractiva visualment. La diferència és subtil, però preciosa.

Firefox-Android

Firefox per a Android també inclou millores en la compatibilitat d’HTML5 segons la prova realitzada en HTML5test.com, el test més important del sector que mesura el compliment amb l’estàndard HTML5. Firefox aconsegueix una puntuació de 421 i 14 punts extra (d’un total de 500).

Gràcies al gran treball dels molts “mozilleros” que col·laboren en el desenvolupament del navegador mòbil, Firefox per a Android té ara una valoració mitjana de 4,5 estrelles a la Google Play Store. Molt bé no?

Si necessites més informació, et recomanem:

Font: blog.mozilla.org

Share Button