Custom Tab Width, una extensió que et permet modificar la mida màxima i mínima de les pestanyes

Firefox amb el Custom Tab WidthUna de les coses que menys m’agrada del Firefox és que la mida mínima de les pestanyes per defecte és molt gran, de manera que, si en tenim moltes d’obertes i no hi caben totes a la barra de pestanyes, només se’ns mostren unes poques i ens apareixen unes molestes fletxetes per desplaçar-nos per la barra.

Per sort, hi ha una extensió molt senzilla que ens permet modificar la mida mínima de les pestanyes així com la mida màxima. El seu nom és Custom Tab Width i el seu funcionament extremadament senzill, només cal instal·lar-la i, després de reiniciar el navegador, podrem dirigir-nos a les seves preferències des de la pàgina de complements about:addons i sel·leccionar les dues mides.

Opcions del Custom Tab Width

Share Button