Gestiona les teves xarxes socials des del Firefox amb HootSuite Hootlet

Hootsuite pel Firefox

Mentre esperem l’arribada de la versió 22 del Firefox, prevista per aquest 25 de juny,  us parlaré d’un complement genial per gestionar les xarxes socials d’una forma ràpida i senzilla.

HootSuite Hootlet és un complement pel Firefox que ens permet compartir qualsevol contingut de la web amb un sol clic. Per suposat, haurem de ser usuaris de Hootsuite. La versió gratuïta de la popular aplicació ens permet gestionar fins a 5 perfils i programar la publicació de continguts.

Un cop instal·lat al Firefox, ens apareixerà una icona a la barra de navegació just al costat de la icona de la pàgina d’inici. Al clicar a la icona ens apareixerà una finestra amb el títol de la pàgina i l’enllaç a compartir.

Els enllaços són escurçats automàticament amb l’escurçador d’adreces de Hootsuite, Ow.ly.  Gràcies a aquest procediment, l’aplicació podrà calcular la difusió i la interacció de cada contingut que compartim a la xarxa.

Una aplicació interessant tan per si utilitzes les xarxes socials professionalment o com a simple divertiment. A més a més, la possibilitat de programar actualitzacions automàticament ens ajudarà a arribar a nous públics i horaris.

Afegeix al Firefox

 

Share Button