El nou logotip del Firefox

Nova imatge del Firefox

El concepte del que és el Firefox ha evolucionat bastant en aquests últims anys. No fa gaire, era simplement un navegador d’escriptori però amb l’imparable creixement de la web, s’ha vist obligat a adaptar-se ràpidament. Actualment, és un navegador d’Android, Mac, Windows i Linux, així com un mercat d’aplicacions i un nou sistema operatiu per a mòbils. Quasi res oi? Molts canvis en poc temps.

Amb tot això en ment, s’ha decidit que és el moment adequat per reflectir aquesta evolució  amb una actualització del logotip. Com es pot veure en la imatge anterior, el concepte bàsic segueix sent exactament el mateix, però s’ha modernitzat per reflectir el dinamisme del Firefox a la web.

A diferència de versions anteriors, el nou logotip ha estat creat ja pensant amb el mòbil. S’ha optimitzat per ser més nítid i més net en pantalles petites i dispositius de baixa resolució. Tot i així, també es visualitza molt bé en les noves pantalles de retina, i (a diferència de les versions anteriors) es pot recrear amb precisió en SVG.

El creador d’aquesta nova edició del logo és el prestigiós dissenyador Sean Martell. Podeu veure les detallades explicacions que dóna dels canvis al seu blog. La nova imatge s’estrena aquesta setmana amb la versió d’escriptori del Firefox 23 Beta, i s’anirà actualitzant en totes les altres versions i material promocional en les properes setmanes.

Què us sembla aquest nou disseny? A mi personalment m’agrada força!

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de El Firefox 23 beta ja disponibe | mozilla.cat on ::

    […] primer lloc, ja podem gaudir del nou logotip del Firefox, obra del dissenyador Sean Martell. Una imatge més moderna i simplificada pensada especialment per […]