El Firefox 23 beta ja disponibe

Ni una setmana després del llançament de la versió 22 del Firefox, ja tenim disponible la versió 23 en format beta. Aquesta nova versió ve amb interessants canvis estètics i d’altres més orientats a les xarxes socials i a la seguretat.

En primer lloc, ja podem gaudir del nou logotip del Firefox, obra del dissenyador Sean Martell. Una imatge més moderna i simplificada pensada especialment per adaptar-se a dispositius mòbils amb pantalles petities.

En segon lloc, la Social API del Firefox 23 inclou un botó “Share” (“Compartir”). La implementació per part dels desenvolupadors permetrà integrar encara més el contingut de les xarxes socials amb el navegador. L’any passat, Mozilla es va associar amb Facebook per desenvolupar i introduir l’API Social. A principis d’aquest, es va començar a perfeccionar, i a dia d’avui ofereix als usuaris una forma d’interactuar amb els llocs web i aplicacions web de forma més enriquidora.

En tercer lloc, la versió beta també incorpora un bloquejador de contingut no segur, l’anomenat “Mixed Content Blocker” que bloquejarà aquell contingut no encriptat d’HTTPS. A més a més, Android Beta també s’ha actualitzat, amb funcions de completat automàtic d’URL’s i un lector de feeds RSS.

Un bon grapat de canvis més que interessants!

 

 

 

Share Button