Mozilla publicarà una nova versió del Firefox OS cada tres mesos

Un cop ja han aparegut els primers dispositius mòbils amb el Firefox OS a alguns països, entre els quals Espanya de la mà de Telefónica, Mozilla ha fet pública la seva política de llançaments per al sistema operatiu de mòbils.

Seguint l’estela del navegador, s’ha decidit treballar amb un cicle de llançaments ràpid, en concret es preveu publicar una nova versió cada tres mesos. Això converteix la política de Mozilla en la més agressiva d’un mercat on iOS i Android acostumen a actualitzar-se un cop l’any i Windows Mobile, malgrat ser molt jove, no sembla desmarcar-se del camí dels dos grans.

Això permetrà que les novetats arribin el més aviat possible a les mans dels usuaris, no obstant, cal tenir en compte que seran els fabricants i distribuïdors (per exemple, Telefónica) els responsables de vendre els dispositius amb una versió o una altra, així podria ser que algunes versions tardessin a arribar als usuaris, igual com passa amb l’Android.

A tot això, s’hi afegiran actualitzacions de seguretat cada sis setmanes, però que no aportaran cap característica nova.

Share Button