Les novetats del Firefox 23 per a Android

No us penseu que només la nova versió d’escriptori del Firefox porta importants novetats. La versió mòbil per a Android també ve carregada d’un bon grapat de canvis.

La primera sorpresa serà només obrir el Firefox. La pantalla inicial ens donarà accés als llocs més visitats o aquells que nosaltres triem. Una bona forma d’anar més depresa al contingut que ens interessa.

La barra de navegació també ha rebut millores importants. Per una banda, auto completarà les urls que estiguem escrivint. Per l’altra, s’ocultarà automàticament de la pantalla quan ens desplacem cap avall. No patiu, que tan bon punt pugem cap amunt tornarà a aparèixer. Una bona solució per visualitzar millor el contingut.

També podrem canviar el motor de cerca predeterminat i escollir el nostre preferit. Només haurem d’anar a Eines – Complements i pressionar el motor desitjat fins que ens aparegui un diàleg amb les opcions Configurar per defecte o Desactivar.

I per acabar,  també inclou millores en la subscripció de canals RSS amb la possibilitat de subscriure’s als llocs que ens interessin (si la pàgina disposa de canal RSS) només pressionant la url. Pràctic, no trobeu?

Podeu veure detalladament totes les novetats de la nova versió a la pàgina Firefox Notes. Per descarregar-la, ho podem fer des de la Google Play. Us avancem que la versió 24 del Firefox en català ja estarà disponible directament des de la botiga de Google.

 

Share Button